- Надад асуулт / асуудал гарлаа. Би яах ёстой вэ?
- mozaWeb бүртгэл юунд хэрэгтэй вэ?
- mozaWeb бүртгэлдээ хэрхэн нэвтрэх вэ?
- Нууц үгээ мартсан
- Нууц үг/нэвтрэх мэдээллийг өөрчлөх
- Би хэрхэн Багш бүртгэлрүү шилжиж болох вэ?
- Надад хэд хэдэн хэрэглэгчийн бүртгэл байгаа, тэдгээрийгээ нэгтгэмээр байна.
- Надад Mozaik TEACHER / Mozaik STUDENT лиценз байгаа боловч mozaBook-ийг ашиглаж болохгүй байна.
- mozaBook CLASSROOM лицензийг Mozaik TEACHER лиценз рүү хэрхэн шилжүүлж болох вэ?
- 3D үзэгдлийг хэрхэн VR нүдний шилээр үзэж болох вэ?
- 3D үзэгдлийг яагаад нээж болохгүй байна вэ?
- Цахим номыг яагаад идэвхжүүлэх хэрэгтэй вэ?
- Хэрвээ би идэвхжүүлсэн лиценз кодоо өөр нэг хэрэглэгчийн бүртгэлээр ашиглахыг хүсвэл яах хэрэгтэй вэ?
- Би хөтөч дээрээ күүкиг хэрхэн зөвшөөрөх вэ?
- mozaWeb дээр, эсвэл mozaBook дээр байгаа боловсролын агуулгуудыг өөр газруудад хуваалцаж болох уу?
- mozaWeb дээр хэрхэн видео хурал үүсгэж болох вэ?
- Видео хурлын холбоосуудыг хэрхэн устгаж болох вэ?
- Лицензийнхээ төрлийг өөрчилж, шинэчилж болох уу?
- "Хуудсыг боловсруулах үед алдаа гарлаа." гэсэн алдааны мессеж гарч ирвэл би юу хийх ёстой вэ?
- mozaWeb хөтчийг ашиглана уу
Заримдаа нэг хэрэглэгч хэд хэдэн удаа mozaWeb-д бүртгүүлсний улмаас хэд хэдэн хэрэглэгчийн бүртгэлтэй болсон тохиолдол байдаг. Иймээс эндүүрэл гаргахгүйн тулд хэрэглэгч бүр нэг нэг бүртгэлийг л хэрэглэхийг зөвлөж байна.
Хэрвээ танд хэд хэдэн бүртгэл байгаа бол эдгээр бүртгэлүүдээ нэгтгэх боломж байдаг. Үүний тулдхадгалж үлдээхийг хүссэн бүртгэлдээ нэвтэрч ороод, дараа нь өөрийн нэрэн дээрээ (1) дараад, Миний профайл цэсэн дээр дараарай. (2)
Үндсэн өгөгдлүүд хэсэгт (3) mozaWeb хэрэглэгчийн нэр мөрөнд Бүртгэлийг нэгтгэх функцийг олж болно. (4)
Гарч ирэх хуудсанд нэгтгэхийг хүссэн (буюу хаахыг хүссэн) бүртгэлийнхээ мэдээллүүдийг (хэрэглэгчийн нэр эсвэл имэйл хаяг, нууц үг) бичээд, Бүртгэлүүдийн нэгтгэх товч дээр дараарай.
Гарч ирэх хүснэгтэд зөв мэдээллүүд гарч ирж байвал Бүртгэлүүдийн нэгтгэх товч дээр дарахад бүртгэлүүдийг нэгтгэх явц эхлэх болно.
Хаасан бүртгэлийн бүх лицензүүд, байршуулалт нь хадгалж үлдсэн бүртгэлрүү шилжих болно.