- Хэрхэн шинэ mozaWeb бүртгэлийг үүсгэж болох вэ?
- mozaWeb бүртгэл юунд хэрэгтэй вэ?
- mozaWeb бүртгэлдээ хэрхэн нэвтрэх вэ?
- Надад хэд хэдэн хэрэглэгчийн бүртгэл байгаа, тэдгээрийгээ нэгтгэмээр байна.
- Би хэрхэн Багш бүртгэлрүү шилжиж болох вэ?
- Нууц үг/нэвтрэх мэдээллийг өөрчлөх
- Нууц үгээ мартсан
- Хэрэглэггчийн бүртгэлээ хэрхэн устгаж болох вэ?
- Би хөтөч дээрээ күүкиг хэрхэн зөвшөөрөх вэ?
mozaWeb-ийн хэрэглэгчийн бүртгэлүүд нь бүх тохиолдолд ямар нэгэн Хэрэглэгчийн бүлэгт хамаарагддаг, эдгээрийн төрөл нь Багш юмуу эсвэл Сурагч байж болно.
Багш болон Сурагч хэрэглэгчийн бүлэг хооронд хандаж болох агуулгын хувьд ялгаа байдаггүй, гэхдээ зарим нэг функц нь ялгаатай байдаг. Жишээлбэл, Багш хэрэглэгчийн бүлэгт хамаарагдах бүртгэлээр хиймэл оюун ухааны тусламжтайгаар интерактив дасгалын хуудас үүсгэх, мөн дугуйлан ч бас үүсгэж, үүндээ сурагчдыг оруулах эрхтэй байдаг. Үүний зэрэгцээгээр үүсгэсэн дугулйндаа гэрийн даалгавар юмуу тест олгохдоо ч бас ашиглаж болдог.
Та хэрэглэгчийн бүлгээ зөвхөн та, эсвэл таны байгууллага ямар нэгэн багшийн лицензтэй тохиолдолд л өөрчлөх боломжтой байдаг. Дараах багшийн лицензүүд байх боломжтой:
- mozaBook CLASSROOM лиценз
- Mozaik TEACHER лиценз
Хэрэглэгчийн бүлгээ өөрчлөхийн тулд нэрэн дээрээ (1) дараад, дараа нь Миний профайл цэсэн дээр дарна уу (2). Үндсэн мэдээллүүд хэсэгт гарч ирэх дэлгэцэн дээр Хэрэглэгчийн бүлэг мөрийг (3) хайж олоорой. Энд гарч ирэх цэсэнд хэрэглэгчийн бүлгээ өөрчлөх боломжтой (4). 
Хэрэв цэс гарч ирээгүй бол харандаан дээр дарахад (5) танд хэрэглэгчийн бүлгээ өөрчлөхөд тохирох лиценз байхгүй байгаа талаар алдааны мессэж гарч ирнэ. (i) дээр дарахад энэхүү FAQ пост гарч ирэх болно.
Хэрэв та ямар нэг багшийн лицензийг - жишээлбэл mozaBook TEACHER лицензийг идэвхжүүлбэл таны хэрэглэгчийн бүлэг автоматаар Багшийн хэрэглэгчийн бүлэгт орох болно. Үүний нэг адилаар танд байгаа багшын лицензийн хэрэглэх хугацаа дуусвал таны бүртгэл автоматаар Сурагчийн хэрэглэгчийн бүлэгт шилжих болно.
Мөн хэрэв та өөрийн профайлаас байгууллагаа устгавал (жишээлбэл, шинэ байгууллагад шилжих үед) таны хэрэглэгчийн бүртгэл автоматаар Сурагч бүртгэл рүү шилжих болно гэдгийг анхаарна уу.